Ga terug

Dirk-Jan en Thirza zouden nooit met elkaar zijn getrouwd als ze niet allebei een profiel hadden aangemaakt op ROOTSdating.nl. En er staan nog meer bruiloften gepland van stellen die elkaar via deze christelijke datingsite ontmoetten. Inmiddels zijn er een paar duizend singles actief op de site. Extra bijzonder voor ROOTS, Tirza en Dirk Jan trouwden in de zomer van 2019 als eerste ROOTS stel.

“Als je als single eenmaal een vaste baan en vriendenkring, kom je minder nieuwe mensen tegen”, vertelt Dirk-Jan. Thirza herkent dat. “Wanneer kom je nu een leuke, christelijke man tegen? ROOTS werkt anders dan andere datingsites en dat maakte me nieuwsgierig.”

Op ROOTS dating maak je binnen een paar minuten een profiel aan, vooral gebaseerd op afbeeldingen. “De website ziet er modern en strak uit en werkt makkelijk”, vindt Dirk-Jan. Thirza: “Ik vond het leuk om foto’s uit te zoeken voor mijn profiel. Daarnaast kun je een grappige vragenlijst invullen. Bijvoorbeeld: wat vind je leuk om cadeau te krijgen?” Het moodboard met foto’s en vragen geeft je een goed beeld van een profiel en je ontdekt daardoor snel of iemand serieus op zoek is naar een relatie.

Klikt het?

Het uploaden van je persoonlijke gegevens bij ROOTS dating is beveiligd. Alle profielen worden handmatig gecheckt. Je bent alleen vindbaar voor andere singles die in jouw interessegebied vallen en niet voor zoekmachines. Als Full Member kun je ook berichtjes ontvangen. Je legt makkelijk contact door een profiel te liken, ontdekte Thirza. “Toen ik Dir- Jan likete, kreeg ik twee dagen later een berichtje van hem.” Dirk-Jan: “We wilden zo snel mogelijk afspreken, want dan weet je of er een klik is.”

“Nooit gedacht dat ik dankzij ROOTS een man zou vinden.”

De eerste date

Na een leuke date in Utrecht dacht Dirk-Jan: dit zou haar weleens kunnen zijn. Omdat hij moe was, zette hij Thirza na één drankje al op het station af. “Ik was helemaal in de war”, grinnikt Thirza. De tweede afspraak zegde ze af. “Het ging me te snel.” Dirk-Jan baalde enorm. “Daarom zei ik dat ze, als ze er aan toe was, altijd contact mocht zoeken.” Drie maanden later stuurde Thirza toch weer een berichtje. Binnen een halfuur was er een nieuwe afspraak gemaakt, zagen ze elkaar steeds vaker en een paar weken later kregen ze een relatie.

Wil je met me trouwen?

“We waren heel bewust en serieus met onze relatie bezig”, vertelt Thirza. Na vier maanden begon Dirk-Jan dan ook voorzichtig over trouwen. Bij een romantische waterval vroeg hij Thirza ten huwelijk en ze zei meteen ‘ja’. Ruim een jaar na hun kennismaking via ROOTS dating trouwden ze. “Ik had nooit gedacht dat ik binnen een jaar na mijn inschrijving getrouwd zou zijn”, glimlacht Thirza gelukkig. Dirk-Jan vult aan: “We vinden ROOTS echt een aanrader voor christelijke singles. Het is een makkelijke en originele datingsite, waar serieuze mensen op zitten. Onze missie is geslaagd!

Vind ook jouw liefde op Roots

Ontmoet christelijke singles bij jou in de buurt

♥ Start vandaag jouw avontuur!

Elk succesverhaal is een feest! Maar de eerste ROOTS bruiloft is toch wel een extra feestje waard hoor!! Daarom hebben we Thirza en Dirk Jan een hotelovernachting en een grote bos bloemen cadeau gedaan. We wensen hen een gelukkig huwelijk toe! En voelen ons vereerd dat we een kleine schakel konden zijn van dit grote verhaal!

Lees ook