Ga terug

ROOTS is een christelijke datingsite en we gaan ervan uit dat je er bewust voor kiest op zoek te gaan naar een partner die christelijk is. Het is niet mogelijk om te selecteren op kerkelijke achtergrond, want we willen geen christelijke hokjes creëren. Daarnaast zegt het kerkgenootschap waarbij je aangesloten bent niet alles over jou en de manier waarop je christen bent.

Jouw profiel

Je kunt niet filteren op kerkgenootschap, maar er zijn wel verschillende manieren om aan te geven wat het christelijk geloof of een bepaald kerkgenootschap voor jou betekent. Je kunt daar direct veel over kwijt, maar je kunt ook besluiten daar op een later moment met iemand over door te praten.

We vinden het belangrijk dat wanneer je een relatie aangaat, dat dat een duurzame relatie is. We hopen echt dat je iemand ontmoet waarmee je een gezonde, leuke, langdurige relatie op kunt bouwen. Wij geloven daarbij meer in een leuk profiel gevuld met jouw interesses en andere dingen die belangrijk voor je zijn, dan in een huidige datingtrend waarbij je simpelweg naar links of rechts swiped, op basis van een profielfoto.

Ontdek zelf de voordelen van ROOTS

Ontmoet christelijke singles bij jou in de buurt

♥ Start vandaag jouw avontuur!

Lees ook

Succesverhaal: Binnen een maand een partner via ROOTS!

Lees verder

Gelukkig single zijn – Cocky Drost

Lees verder

Succesverhaal: Neem je eigen inclusiecriteria niet te serieus, de aanhouder wint!

Lees verder