Roots dating is er speciaal voor christelijke singles van alle leeftijden die op zoek zijn naar een serieuze christelijke partner. Bij Roots vinden we dat online daten een leuke ervaring moet zijn. Wij geloven dat een foto meer zegt dan 1000 woorden en dat een collage van jouw interesses veel meer over jou vertelt dan een lange vragenlijst. Het is ook nog eens een feestje om een profiel aan te maken.

Meld je gratis aan en ontdek het zelf!

Ontmoet christelijke singles

Kom vandaag nog in contact met de leukste christelijke singles bij jou in de buurt.

Geverifieerde profielen

Alle inschrijvingen worden handmatig gecontroleerd. Jouw online veiligheid en privacy vinden we het belangrijkste.

Eenvoudig aanmelden

Roots gaat uit van beeld, maak snel en gemakkelijk een persoonlijk profiel. Meld je aan binnen een paar minuten.

Hoe werkt Roots dating?

Je bent een paar stappen verwijderd van een leuke date!

1. Vertel wie je bent

Je start met een aantal korte basisvragen, over je leeftijd, je woonplaats en waar je naar op zoek bent. Daarna ga je aan de slag met je collage, die vormt de basis van jouw Roots profiel. Alles is mogelijk, vakantiefoto’s uit je eigen repertoire, afbeeldingen van internet, maar ook filmpjes van YouTube. Makkelijker kan niet, beloofd!

2. In het kort

Naast je collage, wat de eyecatcher van je profiel is, stellen we je een aantal bijzondere vragen. Je kiest zelf welke vragen je leuk vindt en waar je een antwoord op wilt geven. Misschien is jouw antwoord dé aanleiding voor jouw match om eens door te vragen en een gesprekje te starten.

3. Help ons matchen

Met het invullen van de persoonlijkheidstest help je ons om jou te koppelen aan je perfecte match. Hoe denk jij bijvoorbeeld over politiek, cultuur, religie en familie? Ontdek welke matches goed bij je kunnen passen op basis van jouw persoonlijkheid en je wensen.

4. Match!

Je profiel is nu compleet! Je kunt nu op zoek naar jouw matches. Vind je een match leuk? Laat dit dan laagdrempelig weten door middel van een duimpje, een reactie op een foto of een berichtje. Check het overzicht regelmatig, want we zorgen dagelijks voor nieuwe matches.

Meer dan 55.000 christelijke singles gingen je voor!

Ontmoet christelijke singles bij jou in de buurt

♥ Start vandaag jouw avontuur!

Roots Up-to-date

Veelgestelde vragen

Ja! Wij hebben momenteel een App voor iOS in de AppStore en een App voor Android in de Google Play Store.

Alleen andere leden van Roots kunnen jouw profiel zien. Jij ziet alleen de mensen die jouw profiel ook kunnen zien. De afbeeldingen, foto’s en tekst die je op jouw profiel hebt geplaatst, zijn niet te vinden op Google of ergens anders buiten de Roots applicatie om. Je hebt ook de mogelijkheid om zelf matches te blokkeren. Deze match wordt dan niet meer aan jou getoond en hij/zij kan ook jouw profiel niet meer zien.

De dagelijkse nieuwe matches stellen we aan je voor op basis van de gegevens die je bij ‘ik in het kort’ hebt ingevuld. Daarnaast wordt ook de uitslag van de persoonlijkheidstest meegenomen, mits je die hebt ingevuld natuurlijk.

 Ja! De berichtjes die je stuurt of de chatgesprekken die je voert, zijn alleen voor jou en je match zichtbaar, niet voor de redactie of voor anderen. Wees zelf wel altijd voorzichtig met de (privacygevoelige) info die je deelt met je matches.

Vanwege de privacywetgeving kunnen we dus geen gesprekken achterhalen of meelezen in een gesprek waar jij een klacht over hebt.

Roots richt zich op christelijke singles, uit alle kerkgenootschappen of stromingen. Wij faciliteren dat je op een laagdrempelige manier met andere christelijke singles in contact komt, maar het gesprek daadwerkelijk starten is natuurlijk iets dat je zelf moet doen. Het christelijke karakter komt met name naar voren in de interviewvragen. In deze vragen kun je meer kwijt over wat het geloof voor jou betekent.

We kiezen hierbij specifiek voor open vragen. Je kunt daardoor zelf bepalen wat en hoeveel je hierover wilt vertellen. Wat we ook erg belangrijk vinden bij Roots, zijn duurzame relaties. We hopen echt dat je iemand ontmoet waarmee je een gezonde, leuke, langdurige relaties op kunt bouwen. Wij geloven daarbij meer in een leuk profiel gevuld met jouw interesses en andere dingen die belangrijk voor je zijn, dan in een huidige dating trend waarbij je simpelweg naar link of rechts swiped, op basis van een profielfoto.

ROOTS is opgezet en wordt beheerd door christenen. We proberen een omgeving te creëren waar ruimte is voor iedereen. Mocht je toch ergens aanstoot aan nemen, laat het ons dan weten via [email protected].

Een Roots Full Membership is er al vanaf €9,95 per maand. Kijk op de pagina ‘ROOTS prijzen’ voor meer info.

Het aanmaken van een ROOTS profiel is gratis. Alleen om gebruik te maken van alle functionaliteiten vragen we een maandelijkse vergoeding. Daarnaast willen we Roots verder ontwikkelen en een veilige plek houden. En dat kost geld.

Offline christelijke singles ontmoeten

Roots events

Roots events zorgt ervoor dat jij een leuke tijd kunt hebben met andere christelijke singles. Dit op een leuke locatie, tijdens een activiteit naar keuze, met singles uit jouw leeftijdscategorie en dat alles op een ongedwongen en casual manier.