Waarom zou online daten iets zijn wat alleen is weggelegd voor jongeren? Ook op latere leeftijd kan het zo zijn dat je alleen bent maar graag je leven wilt delen met een (christelijke) partner. Het kan lastig zijn de juiste persoon in je nabije omgeving te vinden. Daar hopen wij verandering in te brengen! Allereerst, welkom op Roots! Wij vinden het heel leuk dat je hier bent en het avontuur aangaat om online een christelijke partner te vinden. Wanneer we iemand kunnen helpen bij het vinden van een (nieuwe) grote liefde, dan doen we dat maar al te graag. We leggen hieronder uit Roots werkt.

Regelmatig krijgen wij de vraag of daten ook echt voor ouderen is weggelegd. Lees eens dit succesverhaal van twee 70+’ers.

Maak eenvoudig een
profiel aan

Daten via Roots is heel eenvoudig, het spreekt bijna voor zich. Wanneer je start met het aanmaken van een profiel stellen wij paar algemene vragen om een beeld te krijgen van wie je bent en waarnaar je op zoek bent. Daarna voeg je afbeeldingen toe die iets over jou en je interesses vertellen. Die afbeeldingen voeg je toe vanaf je eigen computer of zoek je eenvoudig via de ingebouwde zoekmachine. Na het aanmaken van een profiel kun je direct zien welke andere christelijke singles op zoek zijn naar de liefde. Bij het aanmaken van een profiel selecteer je een minimum- en maximumleeftijd voor je matches. Zo voorkom je een (te) groot leeftijdsverschil. Te jonge of te oude mensen stellen we niet aan je voor.

Christelijke matches

Roots is een christelijke datingsite. We gaan ervan uit dat je er bewust voor kiest op zoek te gaan naar een partner die christelijk is. Het is niet mogelijk om te selecteren op kerkelijke achtergrond, want we willen geen christelijke hokjes creëren. Daarnaast zegt het kerkgenootschap waarbij je aangesloten bent niet alles over jou en de manier waarop je christen bent. Ondanks dat het niet mogelijk is om te selecteren op kerkgenootschap, zijn wel verschillende manieren om aan te geven wat het christelijk geloof voor je betekent. Je kunt daar direct veel over kwijt, maar je kunt ook besluiten daar op een later moment met iemand over door te praten.

Uitgebreide computervaardigheden zijn niet nodig

Geef matches die je interessant vindt een duimpje omhoog of stuur direct een berichtje. Online daten met Roots is voor iedereen te doen. Heb je de slag te pakken? Vul dan ook de persoonlijkheidstest in. Op basis van je antwoorden kunnen wij je nog beter matchen. Daarnaast geven we regelmatig tips voor het maken van een spetterend profiel.

Ontmoet singles met goede intenties

We vinden het belangrijk dat wanneer je een relatie aangaat, dat dat een duurzame, gezonde en fijne relatie is. Of je nu jong of iets ouder bent. Wij geloven daarbij meer in een leuk profiel gevuld met jouw interesses en andere dingen die belangrijk voor je zijn, dan in een huidige datingtrend waarbij je simpelweg naar links of rechts swipet op basis van een profielfoto. In het dagelijks leven kan het lastig zijn om iemand te ontmoeten die net als jij op zoek is naar een christelijke partner. Met Roots kom je op een eenvoudige en laagdrempelige manier in contact met andere vrijgezelle christenen. Elk nieuw profiel wordt handmatig gecontroleerd voordat het geactiveerd wordt. Hierdoor is het makkelijker om mensen met verkeerde intenties van de site te weren. En zo kunnen we juist de mensen met de juiste intenties aan je voorstellen.

Veilig online daten met Roots

Bij Roots vinden we het belangrijk dat online daten veílig daten is. We gaan daarom secuur om met je gegevens en voldoen aan de strengste eisen op het gebied van online veiligheid. We delen je gegevens niet met derden en gebruiken alleen een beveiligde verbinding.
Ga zelf ook bewust om met de gegevens die je online deelt. De gegevens die je invult op je profiel zijn niet vindbaar voor zoekmachines, maar deel niet te snel persoonlijke gegevens.

Ontdek zelf de voordelen van Roots

Ontmoet christelijke singles bij jou in de buurt

♥ Start vandaag jouw avontuur!

Hulp nodig of heb je een vraag?

Daten op Roots is heel eenvoudig en we denken dat je het snel onder de knie zult hebben. Heb je toch nog vragen? Wie weet staat het antwoord op onze veelgestelde vragen pagina. Je kunt ook mailen naar [email protected], we beantwoorden je vragen zo snel mogelijk en helpen je graag verder.