Ben je stiekem nieuwsgierig wie er achter deze datingsite zitten? Of wil je een gezicht bij de afzender van een e-mail? We stellen ons graag even aan je voor! En schroom niet om contact op te nemen met een van ons.

Fleur van Leeuwen

is de creatieveling die ervoor zorgt dat Roots zichtbaar blijft op de Socials! Daarnaast is ze een actieveling en naast haar baan bij Roots te vinden in het Rotterdamse studentenleven. Voor 10 uur ’s ochtends reactie op je mail verwachten is dus wellicht wat optimistisch;-) “Ik word ontzettend vrolijk van mailtjes met Roots-succesverhalen!” Dus waar wacht je op, deel jij je verhaal? 

Annemarijn Palland

is de chef backoffice van Roots. Heb je een vraag of gaat er even iets mis? Geen probleem voor Annemarijn, ze lost het voor je op! Annemarijn woont in Rotterdam en leidt naast Roots nog een druk studentenleven. Heb jij een vraag of compliment voor Annemarijn over de backoffice? 🙂 Neem gerust even contact op!

Rianne van Ballegooijen

houdt zich bezig met alles wat met marketing te maken heeft. Heb je ergens een advertentie gespot? Rianne heeft het geregeld. Werken voor Roots ziet Rianne als een groot feest. “Ik gun iedereen de liefde! Volgens mij is er dus echt geen leukere baan te vinden!” Rianne ziet overal mogelijkheden om samen te werken. Dus heb je een leuk idee of wil je samen met Roots een evenement organiseren? Rianne denkt graag met je mee!

Jorieke Kammeraat

zorgt ervoor dat achter de schermen alles soepel verloopt. Dat onze techniek waarmee we jou aan passende matches koppelen up to date is en dat je op het juiste moment de juiste mails van ons ontvangt bijvoorbeeld. Maar ook de promotiecodes voor leuke voordelen zet ze klaar. “Een goed werkende website is voor mij prioriteit nummer 1.” Jorieke denkt graag in oplossingen, dus zie je ergens ruimte voor verbetering? Laat het vooral weten!Het verhaal achter Roots dating

Sinds 2018 is Roots dating dé datingsite voor christelijk Nederland. Wat begon als een spontaan idee is een datingsite geworden waar elke dag met veel plezier en liefde aan gewerkt wordt. Roots is bedacht en opgericht door Rianne en Jorieke. Twee oud-huisgenoten, toevallig opgegroeid in hetzelfde dorp. Daar woonden ze vrij dicht bij elkaar en hadden een vergelijkbaar leven. Ze gingen allebei naar de muziekschool, zaten op turnen, bezochten wekelijks een kerk en fietsten elke dag naar Rotterdam om naar een christelijke middelbare school te gaan. Die twee moeten elkaar al heel lang kennen zou je denken.

Nou, niet dus. We kenden elkaar niet. Pas toen we allebei lid waren bij dezelfde studentenvereniging en bij elkaar in huis kwamen te wonen, leerden we elkaar kennen. Het is dus niet vanzelfsprekend dat je die leuke christelijke single zomaar tegen het lijf loopt, zelfs al woont hij of zij om de hoek.

Voor ons was de studentenvereniging de plek waar we in no-time super veel mensen leerden kennen en nieuwe vrienden maakten. Maar als je daarna aan het werk gaat, in het weekend je huishouden doet, af en toe nog sport en al je bestaande vriendschappen wilt onderhouden, en ohja, toch ook wel graag met een christen zou willen daten, waar kom je die dan tegen? Tja… dat dachten wij dus ook.

En dus, zie hier: Roots dating. Roots is de plek waar je online op een laagdrempelige manier met andere christelijke singles in contact komt. Wij vinden dat (online) daten leuk moet zijn, geen taboe en al helemaal niet gênant. Met veel hulp hebben we een website kunnen maken die anders is dan andere (christelijke) datingsites. Want anders… dat is het!

Deze datingsite voldoet volledig aan onze wensen. En geloof ons, dat waren er héél veel. Een kleine greep uit die wensen?

En wat we vooral belangrijk vinden is dat jij met je profiel kunt laten zien wie je bent. Je kunt er al je creativiteit in kwijt. Maar het aanmaken van je profiel is zo eenvoudig, dat je geen aangeboren creatieveling hoeft te zijn om er iets leuks van te maken. Ons idee is een datingsite die fris, oprecht, toegankelijk en wellicht een beetje Rotterdams is. Oftewel een tikkie direct. Je maakt tenslotte een profiel aan om iemand te ontmoeten, dus ga dat ook vooral doen!

Ohja, nog dit:
Onze missie is geslaagd als we jou in contact kunnen brengen met een leuke date! We doen dit zonder al te veel kaders of voorgevormde vakjes. Mocht je ergens een drempel ervaren, laat je het ons dan weten? Dan denken we graag met je mee! Deze datingsite zoals hij nu is, is precies wat wij in gedachten hadden. We zijn er niet alleen supertrots op, maar ook heel enthousiast over. We hopen dat je dat gevoel met ons deelt!

Veel date-plezier toegewenst!
Jorieke en Rianne

Ontdek zelf de voordelen van Roots

Ontmoet christelijke singles bij jou in de buurt

♥ Start vandaag jouw avontuur!

Hulp nodig of heb je een vraag?

Daten op Roots is heel eenvoudig en we denken dat je het snel onder de knie zult hebben. Heb je toch nog vragen? Wie weet staat het antwoord op onze veelgestelde vragen pagina. Je kunt ook mailen naar [email protected], we beantwoorden je vragen zo snel mogelijk en helpen je graag verder.