Ga terug

 

Beste Roots,

In april 2018 heb ik als één van de eerste mijzelf ingeschreven op jullie dating site, ik vond het een overzichtelijke en mooie site. Mooi dat er vanuit Christelijk oogpunt wordt gekeken naar de liefde, en daarin ook één persoon vinden. Ik heb er niet lang op gezeten want ik kwam al snel in contact met een meisje waarbij ik me erg goed voelde, en dat was voor haar ook wederzijds gelukkig.

Nu zijn we al bijna 1,5 jaar verder en zijn we nog steeds gelukkig met elkaar. Ik wil jullie bedanken want zonder jullie datingsite had ik haar nooit ontmoet. Natuurlijk dank ik ook onze God die hierbij geholpen heeft.

Ga vooral verder met deze top site, want ik weet zeker dat hier meer mensen hun ware liefde gaan vinden net zoals ik.

Dank!

Met vriendelijke groet,
*** Anoniem

Vind ook jouw liefde op ROOTS

Ontmoet christelijke singles bij jou in de buurt

♥ Start vandaag jouw avontuur!

Lees ook

Succesverhaal met een aanzoek: ‘Wil je eerst eten of wil je dat ik eerst de vraag stel?’

Lees verder

Datingsite-etiquette: met deze 5 regels heb je succes op ROOTS dating  

Lees verder

Succesverhaal Kimberley & Ivar: ‘Zo’n klik had ik nog nooit gehad’

Lees verder