Ga terug

Je ziet een leuke match op Roots voorbij komen, dan wil je natuurlijk maar één ding: contact maken! Dat kan eenvoudig door je match een persoonlijk berichtje te sturen via je Roots inbox. Je kunt zelfs iemand direct benaderen vanaf zijn of haar Roots profiel.

Chatten vanaf profiel

Je kunt direct een chatgesprek starten vanaf het profiel van je match. Als jouw match een Full Membership heeft en op dat moment online is, verschijnt er op zijn of haar profiel een chatbutton. Ideaal! Door op de chatbutton te klikken, open je het chatvenster. Zo kan je direct een chatgesprek starten.

Is je match online?

Wanneer een match online is, verschijnt er een groen bolletje rechtsboven in het profiel. Deze online status laat zien wie van je matches op dat moment ingelogd is op Roots. Chatten maar!

Tijdelijke onzichtbaarheid

Met een groen bolletje rechtsboven in je profiel wil iedereen wel met jou chatten. Stel nou dat je liever even ongestoord je binnengekomen berichtjes wilt lezen? Dat kan ook!

Als Full Member van Roots kun je er voor kiezen even onzichtbaar te zijn in de chat. Klik voor deze optie rechtsboven in je profiel op de drie horizontale streepjes en kies de optie ‘Word onzichtbaar in de chat’. Vanaf dat moment ben je vier uur lang niet zichtbaar online. Je kunt zelf wel chatgesprekken blijven starten.

Wil je wel weer zichtbaar zijn? Je maakt de actie gemakkelijk ongedaan door de optie ‘Weer zichtbaar in chat’ aan te klikken.

Ontdek zelf de voordelen van Roots

Ontmoet christelijke singles bij jou in de buurt

♥ Start vandaag jouw avontuur!

Lees ook