Ga terug

Yes! Je hebt een profiel aangemaakt op de leukste christelijke datingsite: Roots dating. Maar hoe werkt dat online daten eigenlijk? Het kan soms nog best lastig zijn om door de zee aan profielen en christelijke singles heen te navigeren. Deze basisregels kunnen je helpen om een succesvolle Roots-ervaring te hebben.

Zo zorg je voor een goede ervaring op Roots dating: dé datingsite voor christelijke singles

Regel 1: Als niemand een berichtje stuurt, volgt er nooit een date

De beste tip die we mee kunnen geven is het tonen van een beetje lef. Als niemand een eerste berichtje durft te sturen, volgt er immers nooit een date. Het kan best spannend zijn om die ene leuke christelijke single een berichtje te sturen maar onthoud: iedereen op Roots dating is op zoek naar een leuke date. En mocht je het echt niet aandurven… is een simpele ‘like’ op een profiel wellicht opening tot een gesprek!

Regel 2: Laat het weten als je niet geïnteresseerd bent

De meest gehoorde irritatie van datingsite gebruikers is het niet krijgen van een reactie op je berichtje. Je kan het dus beter eerlijk zeggen als je geen interesse hebt in de ander. Maar oordeel ook niet te snel! We kennen bij Roots dating genoeg succesverhalen van stellen die pas na wat chat-contact overtuigd raakten van hoe leuk de ander was.

Christelijke singles
Regel 3: Zorg voor een compleet en eerlijk profiel

Zorg ervoor dat je profiel een eerlijk verhaal vertelt over wie je bent. Vul niet je hele profiel op met selfies, maar deel ook foto’s van plekken waar je graag komt, een gezellige avond met vrienden of iets waar je trots op bent. Vergeet ook niet te vertellen wat het christelijk geloof voor jou betekent, je zit immers op een christelijke datingsite.

Regel 4: Update je profiel regelmatig

Als je profiel af is ben je er nog niet! Vergeet niet om regelmatig een update te plaatsen, op die manier blijft jouw profiel opvallen. Plaats bijvoorbeeld een foto van iets leuks dat je hebt gedaan of beantwoord een nieuwe vraag op je profiel.

Regel 5: Neem het niet te serieus

De laatste tip is misschien wel de belangrijkste als je ook een beetje plezier wilt hebben in het online daten: neem het niet te serieus. Reageert iemand niet? Dat ligt waarschijnlijk niet aan jou. Vat het niet persoonlijk op als iemand niet of niet meteen reageert.

Wil je meer tips voor het online daten? In dit succesverhaal vertellen Carolien en Niels hoe zij een christelijke partner vonden op Roots dating.

Ontdek zelf de voordelen van Roots

Ontmoet christelijke singles bij jou in de buurt

♥ Start vandaag jouw avontuur!

Lees ook