Ga terug

Hoewel we alles op alles zetten om de veiligheid en privacy op ROOTS dating te waarborgen, kunnen we wellicht niet alle mensen met verkeerde bedoelingen herkennen of op tijd tegenhouden. Het is belangrijk om alert te zijn wanneer je een verdacht bericht krijgt. Bij twijfel, leg het gerust aan ons voor! We nemen je bericht altijd serieus.

Meld aanstootgevende berichten

Iets kan beginnen als grapje, maar laat nooit iets of iemand over jouw grenzen gaan! Het is absoluut niet de bedoeling dat jij via ROOTS berichtjes krijgt waar je je niet prettig bij voelt. Of dat nu berichtjes zijn die niet ‘vriendelijk’ zijn of verzoeken bevatten waar jij je niet prettig bij voelt, geef dit gelijk bij ons aan. Uiteraard mag je dit zelf ook duidelijk maken aan de afzender. Achter de schermen zullen wij maatregelen treffen tegen de persoon in kwestie, met blokkade als eventuele optie. Bedenk wel dat wij niet mee (kunnen) lezen in de berichten die jij ontvangt of stuurt. Dus zolang je ons niks laat weten kunnen we weinig doen. En natuurlijk is het mogelijk om anoniem iemand te laten aanspreken, wij zullen jouw naam niet noemen. 

Kortom, meld een situatie direct. Dan kunnen wij zo snel mogelijk actie ondernemen. 

Betaling

De betaling van je ROOTS Full Membership gebeurt altijd op een veilige manier, via iDEAL. Blijf alert, maak nooit zomaar geld over en neem altijd direct contact op met het ROOTS team bij twijfel.

Valse e-mail

Krijg je een e-mail met een vreemd verzoek of vraagt jouw date jou om geld over te maken, neem contact op met het ROOTS team. We willen dat ROOTS een veilige en vertrouwde omgeving is voor iedereen. Fijn als jij hier ook je steentje aan bijdraagt door alert te zijn en melding te maken van vreemde activiteiten.

Lees ook

Succesverhaal met een aanzoek: ‘Wil je eerst eten of wil je dat ik eerst de vraag stel?’

Lees verder

Datingsite-etiquette: met deze 5 regels heb je succes op ROOTS dating  

Lees verder

Succesverhaal Kimberley & Ivar: ‘Zo’n klik had ik nog nooit gehad’

Lees verder