Ga terug

Als je een ROOTS profiel aanmaakt, kan het heel goed zijn dat je binnenkort een date op de planning hebt staan met een leuke christelijke single. De kans is groot dat je voor de eerste date op neutraal terrein ergens in een stad hebt afgesproken. Ben je nog op zoek naar leuke ideeën voor tijdens je date? Dan ben je hier aan het goede adres. We hebben vier tips op een rij gezet om je samen met je date goed te vermaken in de stad.

4 leuke dates voor christelijke vrijgezellen

Tip 1- Neem het tegen elkaar op met een potje jeu de boules

In bijna elke grote stad zijn ze tegenwoordig wel te vinden: horecagelegenheden met een jeu de boules baan. Het Franse spelletje leent zich perfect voor een date. Tussen de worpen door is er genoeg tijd om te praten en elkaar te leren kennen. Bovendien zijn er naast jeu de boules banen vaak genoeg mogelijkheden voor een hapje en een drankje. Perfect dus om je een hele avond samen te vermaken.

Tip 2- Strijk neer in het park voor een picknick

Het Nederlandse weer moet je hiervoor goed gezind zijn, maar als dat zo is, is dit een hele leuke (en betaalbare) date. Het enige wat je nodig hebt is een kleedje en twee glazen. Loop van tevoren even een supermarkt binnen voor wat lekkers, et voilà: je hebt alles wat je nodig hebt om je de hele middag te vermaken.

Tip 3- Vermaak je samen in een speelhal

Benieuwd of je date een beetje competitief is? Neem hem of haar mee naar een speelhal. Met allerlei verschillende games kan je elkaar daar uitdagen. Leuk om samen actief bezig te zijn en uiteraard ook de mogelijkheid om even te gaan zitten met een drankje.

Tip 4- Laat je stad zien met een wandeling  

Een overblijfsel van de coronaperiode: de wandeldate. En die is helemaal zo gek nog niet. Deze activiteit is vooral leuk als jullie beide uit verschillende plaatsen komen, voor een christelijke partner zul je soms misschien wat verder moeten reizen. Laat doormiddel van een wandeling jouw woonplaats en de plekken waar je graag komt zien. Een leuke en actieve manier om elkaar te leren kennen!

Wil je weten wat andere christelijke koppels op hun eerste date hebben gedaan? Lees de ROOTS-succesverhalen. Bijvoorbeeld het verhaal van Annica en Pieter of het verhaal van Laëlla en Paolo die wel een heel bijzondere eerste date hadden!

Ontdek zelf de voordelen van ROOTS

Ontmoet christelijke singles bij jou in de buurt

♥ Start vandaag jouw avontuur!

Lees ook