Ga terug

Wij doen er alles aan om ROOTS zo betrouwbaar mogelijk te houden. We controleren alle profielen en aanpassingen handmatig voordat ze online komen. Op deze manier geven wij nepprofielen geen kans! Hoewel wij er achter de schermen aan werken om jou een prettige en veilige online date-ervaring te bezorgen, vinden we het belangrijk dat je zelf ook bewust bent van de informatie die je deelt. 

Ondanks de ‘veilige’ christelijke omgeving, delen we 5 tips om jezelf te beschermen tegen onoprechte daters:

Deel niet gelijk alles

Regel één op internet: Ga altijd voorzichtig om met je privé-gegevens! Op je ROOTS profiel is je voornaam, leeftijd en woonplaats zichtbaar. We delen nooit jouw contactgegevens met anderen. Maar doe het zelf ook niet te snel. Gelukkig zijn er genoeg andere dingen om over te kletsen!

Maak nooit geld over

De betaling van je ROOTS Full Membership gebeurt op een veilige manier, via iDEAL. Maak nooit geld over naar andere ROOTS leden.

Wacht niet te lang

Spreek pas met iemand af op het moment dat jij daar aan toe bent. Bedenk daarbij wel dat je een ‘echte klik’ meestal pas ervaart als je iemand in levenden lijve ontmoet. Wacht dus niet al te lang, maar ga niet voorbij aan je eigen gevoel.

Spreek af in het openbaar

Het is verstandig om je eerste date te plannen op een openbare plek. Zo zijn er altijd anderen in de buurt. Zorg dat je er zelf kunt komen en ook zelfstandig weer thuis kunt komen. Zo ben je niet afhankelijk van de ander. En uiteraard hoeven we je niks te vertellen over overmatig alcohol gebruik. 😉

Blijf scherp

Gebruik altijd je verstand. Heb je ergens er geen goed gevoel over, voel je niet verplicht om te blijven tijdens de date. Heb je het idee dat iemand misbruik maakt van zijn/haar ROOTS lidmaatschap, laat het ons weten!

Veel date plezier!

Meer dan 35.000 christelijke singles gingen je voor!

Ontmoet christelijke singles bij jou in de buurt

♥ Start vandaag jouw avontuur!

Lees ook