Ga terug

Hoera! Je hebt gekozen voor de leukste christelijke datingsite: Roots dating. Het aanmaken en invullen van je profiel kan soms nog best lastig zijn. Want hoe onderscheid jij jezelf ten opzichte van andere christelijke singles? In dit artikel lees je vijf tips om je profiel op een leuke en originele manier vorm te geven!

Zo zorg je voor een aantrekkelijk profiel Roots dating, dé datingsite voor christelijke singles

Tip 1- Zorg voor een goed gevuld profiel

Niet is zo’n grote afknapper als een profiel waar weinig informatie op te vinden is. Niet omdat die persoon niet leuk is, maar omdat je slecht kan bepalen of je type is wanneer je weinig over hem of haar te weten kan komen. Zorg er dus voor dat je profiel gevuld is met genoeg leuke foto’s (minstens vijf, maar hoe meer hoe beter) en dat je een aantal vragen op je profiel beantwoord hebt. Hoe meer informatie jij over jezelf geeft, hoe meer openingen voor een leuk gesprek. Probeer daarbij antwoord te geven in minstens twee zinnen zodat je nét iets meer over jezelf vertelt. Een uitgebreid dateprofiel geeft aan dat je het daten serieus neemt en dat zien Roots-gebruikers graag!

Tip 2- Gebruik gevarieerde foto’s

Als je aan de slag gaat met het uitzoeken van leuke foto’s voor op je profiel, let er dan op dat je gevarieerde foto’s kiest. De ander wil natuurlijk graag jouw stralende gezicht zien maar is ook benieuwd naar andere dingen uit je omgeving. Vul niet je hele profiel op met selfies, maar deel ook foto’s van plekken waar je graag komt, een gezellige avond met vrienden of iets waar je trots op bent. Hoe gevarieerder de foto’s, hoe meer je over jezelf vertelt!

Tip 3- Blijf niet stil over het christelijke geloof

Vergeet niet op je profiel te melden wat het christelijke geloof voor jou betekent! Je hebt immers niet voor niets voor een christelijke datingsite gekozen. Vertel iets over welke kerk je graag bezoekt of welke rol God speelt in je dagelijks leven. Roots zit vol met christelijke vrijgezellen en voor hen speelt het christendom een belangrijke rol, dus de ander zal zonder twijfel nieuwsgierig zijn naar jouw geloofsleven.

Tip 4- Vul de persoonlijkheidstest in

De kans is groot dat je dit direct bij het aanmaken van je profiel hebt gedaan maar misschien heb je het toen nog even overgeslagen. Het is in elk geval superhandig om de persoonlijkheidstest in te vullen. Zo creëer je een nog completer dateprofiel. Na het invullen van de test verschijnt er een persoonlijkheidsomschrijving op je profiel. Wist je dat je die tekst helemaal naar je eigen smaak in kunt vullen? De resultaten van de test gaan daarbij niet verloren. Gebruik de ruimte dus vooral om net iets meer over jezelf te vertellen!

Tip 5- Houd je profiel up-to-date

Laat je profiel na het aanmaken niet versloffen. Je Roots-profiel aanpassen kan op ieder moment en zo vaak je maar wilt. Misschien kom je erachter dat je iets belangrijks over jezelf vergeten bent, vul je profiel dan vooral aan. Of deel een foto van iets wat je recent hebt meegemaakt, dat kan voor andere Roots-gebruikers een hele leuke kans zijn om op jouw profiel te reageren.

Wil je meer tips voor het online daten? In dit succesverhaal vertellen Willem en Rebecca hoe zij een christelijke partner vonden op onze datingsite.

Ontdek zelf de voordelen van Roots

Ontmoet christelijke singles bij jou in de buurt

♥ Start vandaag jouw avontuur!

Lees ook