Ga terug

ROOTS maakt online daten een stuk leuker, we promise! Bij ROOTS vinden we dat daten leuk moet zijn! Geen taboe en al helemaal niet gênant. Christelijk daten met ROOTS biedt allerlei voordelen, we zetten ze graag voor je op een rij:

Nieuwe mensen leren kennen vanaf de bank

Soms loop je ze in het echt gewoon niet tegen het lijf. Niet op een bruiloft, niet op een verjaardag van de buurjongen van je neef en niet in de kerk. Met een profiel op ROOTS ontvang je elke dag nieuwe matches en kun je elke dag nieuwe mensen leren kennen.

Je zoekveld wordt breder

Door online te daten verbreed je je zoekveld tot buiten je vertrouwde omgeving. Met de zoekfunctie op je profiel kun je zelf bepalen tot welke afstand je een match zoekt. Laat de afstand je vooral niet te veel beperken.

Contact met andere serieuze christelijke singles

ROOTS is een betrouwbare, serieuze datingsite. We richten ons op christelijke singles die op zoek zijn naar een duurzame relatie. Alle nieuwe profielen worden vooraf handmatig gecheckt. Je kunt er dus vanuit gaan dat jij en je match allebei op zoek zijn naar een relatie en dat je niet eerst hoeft uit te zoeken wat de ander hier eigenlijk online komt doen.

Filteren op je voorkeuren

Iedereen is verschillend en iedereen vindt andere aspecten in een relatie belangrijk. We proberen jou met je profiel niet te veel in een hokje te stoppen, maar het is wel mogelijk om bepaalde voorkeuren aan te geven in je zoekopdracht. Wij passen daarop aan wie we aan je voorstellen.

Laagdrempelig contact maken

Zie je na een beetje rondkijken een hele leuke match voorbij komen? Het eerste contact leggen is heel eenvoudig en lekker laagdrempelig. Ingewikkelde openingszinnen zijn niet nodig (kan wel natuurlijk). Stuur simpelweg een duimpje om aan te geven dat je het profiel van je match of een foto leuk vindt. Doordat je profiel vol staat met foto’s, zie je meteen waar iemands interesses liggen. Daarop aanhaken is dus heel eenvoudig. Plaats een leuke reactie of stuur een berichtje.

Vind de liefde van je leven!

Alles leuk en aardig, uiteindelijk ga je online daten om de liefde van je leven te vinden. Wij helpen jou daar graag een handje bij door deze website! Hebben we je al overtuigd? Probeer het zelf! Tijdelijk kun je gratis kennismaken en gebruik maken van alle functionaliteiten!

Ontdek zelf de voordelen van ROOTS

Ontmoet christelijke singles bij jou in de buurt

♥ Start vandaag jouw avontuur!

Lees ook

Succesverhaal met een aanzoek: ‘Wil je eerst eten of wil je dat ik eerst de vraag stel?’

Lees verder

Datingsite-etiquette: met deze 5 regels heb je succes op ROOTS dating  

Lees verder

Succesverhaal Kimberley & Ivar: ‘Zo’n klik had ik nog nooit gehad’

Lees verder