Ga terug

ROOTS is anders dan andere christelijke datingsites. Er is goed nagedacht over de verschillende functionaliteiten op de site. Je ontdekt het snel genoeg, maar we zetten vast een paar voor je op een rij.

Een profiel aanmaken is heel eenvoudig

Wanneer je ervoor kiest om online te daten op ROOTS, start je met het aanmaken van je profiel. Een profiel aanmaken is heel eenvoudig en heb je binnen een paar minuten gedaan. Daarna kun je net zo vaak aanpassingen doen tot het helemaal naar je zin is. Je kunt na het aanmaken van een profiel direct kijken welke andere singles een profiel hebben op ROOTS.

Berichten sturen en chatten

Wanneer je profiel is aangemaakt en achter de schermen handmatig geaccepteerd is en je een Full Membership hebt, kun je berichten sturen naar je matches of met hen chatten. Wanneer je op een match klikt, verschijnt er een tekstveld en wordt er een mix van jullie collages weergegeven. Zo heb je altijd iets om over te praten. Wil je even rustig op ROOTS rondkijken of met alleen die ene leuke match chatten zonder gestoord te worden? Leden met een Full Membership kunnen zichzelf tijdelijk onzichtbaar maken. Op dat moment heb je geen chatbutton op je profiel en geen online status in de contactlijst

Elke dag nieuwe matches

Elke dag stellen we nieuwe matches aan je voor. Het matchingspercentage is gebaseerd op de uitslag van je persoonlijkheidstest. Bij het matchen houden we rekening met de criteria die jij hebt opgegeven bij ‘ik in het kort’. Denk aan leeftijd, maximale afstand etc.

Niet iedereen hoeft te weten dat jij online date

Daarom ben je niet vindbaar voor zoekmachines of waar dan ook op ’t wereldwijde web. De foto’s die jij toevoegt zijn alleen zichtbaar voor andere singles op ROOTS.

Blokkeer je ex of werkgever

Klinkt misschien een beetje vervelend, iemand blokkeren, maar soms weet je direct dat iemand geen goede match is of gaat zijn. Je kunt eenvoudig aangeven dat we je een profiel niet meer tegen wilt komen op ROOTS. Dit profiel verdwijnt dan uit jouw lijst met matches en de betreffende persoon kan ook jouw profiel niet meer bekijken.

Ontdek zelf de voordelen van ROOTS

Ontmoet christelijke singles bij jou in de buurt

♥ Start vandaag jouw avontuur!

Hulp nodig of heb je een vraag?

Daten op ROOTS is heel eenvoudig en we denken dat je het snel onder de knie zult hebben. Heb je toch nog vragen? Wie weet staat het antwoord op onze veelgestelde vragen pagina. Je kunt ook mailen naar info@rootsdating.nl, we beantwoorden je vragen zo snel mogelijk en helpen je graag verder.

Lees ook