Ga terug

Bij ROOTS vinden we het belangrijk dat je jezelf kunt laten zien zoals je echt bent. Daarom kun je op je ROOTS profiel zoveel foto’s zetten als jij maar wilt. Het is niet alleen leuk om af en toe een nieuwe foto op je profiel te zetten, het is ook ontzettend slim! Waarom?

Updaten = opvallen
Wanneer jij een nieuwe foto van jezelf of bijvoorbeeld van je hobby toevoegt, dan zien jouw matches dit ook! Zij zien jouw profielupdate namelijk op hun ROOTS Homepage verschijnen. Door je profiel regelmatig te updaten, kan je jezelf dus extra laten opvallen bij je matches en maak je ze nieuwsgierig naar je profiel. Meer profielbezichtigingen dus!

Updaten = actief
Als jij regelmatig een nieuwe afbeelding aan je profiel toevoegt, zien jouw matches dat jij een hele actieve ROOTS gebruiker bent. En dat is natuurlijk een goed teken! Hoe actiever je bent, hoe groter de kans dat je een berichtje of like krijgt.

Updaten = recent
Door recente foto’s van jezelf aan je profiel toe te voegen, kun je je matches laten zien hoe je er op dat moment uitziet. Heb jij een foto op je profiel staan waarop je aan het strand in de zon ligt? Prima, maar voeg bijvoorbeeld ook een leuke herfstfoto van jezelf toe van die boswandeling van afgelopen weekend. Zo zien je matches altijd een recente foto van jou!

Updaten = reactie of like
De beste reden om je profiel regelmatig te updaten, is misschien wel dat je daarmee een makkelijke opening voor een reactie, like of leuk gesprekje geeft. Door regelmatig een nieuwe foto toe te voegen, geef je je matches aanleiding om hierop te reageren of je nieuwe foto te liken. Maak het contact dus laagdrempelig en voeg die foto van je heerlijke zelfgebakken taart of nieuwe sportauto vandaag nog aan je ROOTS profiel toe. 🙂

Ontdek zelf de voordelen van ROOTS

Ontmoet christelijke singles bij jou in de buurt

♥ Start vandaag jouw avontuur!

Lees ook

Succesverhaal met een aanzoek: ‘Wil je eerst eten of wil je dat ik eerst de vraag stel?’

Lees verder

Datingsite-etiquette: met deze 5 regels heb je succes op ROOTS dating  

Lees verder

Succesverhaal Kimberley & Ivar: ‘Zo’n klik had ik nog nooit gehad’

Lees verder